banan?

för en stund sen kom lollohs storebror ludde in i lollohs rum och la en möglig banan på min mage? hahahha! lollohs familj tyckte att jag skulle ha den, så snälla e ni! hahahha. snart kommer iaf julia hit, eller när som helst. då knallar vi iväg till netto, för jag måste verkligen ha godis... skriver sen, puss.

såhär fräch e jag.

filmdag.

sitter hemma hos lolloh, fredrik e också här. vaknade vid klockan tolv idag eller nått sånt? under hela dagen har vi inte gjort ett skit, kollat film, pratat osv. senare trorja att jag och julia sover hos lolloh, awesome! nu ska jag iaf kolla klart på fjorton suger, skriver sen. ska tvinga fredrik också att fixa lite saker på bloggen, puss!

en gullig gammal bild.

så här kul har jag.

en dag du minns.

en rolig bild.

en bild som väcker känslor.

en bild som väcker minnen.

en plats du saknar.

någon du litar på.

någon du saknar.

någon du älskar.

någon du skulle offra livet för.

någon nära vän.

någon/några som alltis finns där.




någon/några du vill träffa.

något som e viktigt för dig.

den bästa klasskamraten.

den som var där för dig när du hade det svårt.

den tiden du saknar mest.

den personen som har stor plats i ditt hjärta.




sova snart?!

nu sitter jag i lollohs säng. fredrik och lolloh sover... sitter iaf just nu och kollar på going the distance, eftersom jag inte såg klart den igår. kollade även nyss på älska mig. den var bra, men jag fattade inte ett skit i slutet? aja, snart ska jag iaf försöka och sova, eftersom alla e så jävla osociala, så sitter faktiskt här och pratar med mig själv lite smått, hahha. har jävigt ont i magen också... kallt e det också! aja, finns inte så mycket mer att säga? så pusshej.



vilken heting alltså.

natthumor!




anden i glaset.

har precis kört anden i glaset med lolloh, edwin, casper, albin och benjamin. det var sjukt läskigt, för glaset verkligen rörde sig! så var vi oseriösa också, hoppas att jag inte dör, haha. snart kommer iaf fredrik hit, så sover alla här i natt igen, awesome! skriver kanske senare, puss

en gullig bild på mig och världens bästa.

ge mig!


ny blogg.

nu har jag fixat massa i bloggen, men har massa kvar att fixa. innan hade jag en annan blogg som heter eelinsten.blogg.se, men det gick inte att ladda upp bilder, se bilder, eller det gick inte att se mi header. så jag fick skaffa en ny blogg. ska bara ha den här headern sålänge, tills jag gör nån ny. puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0